adding https pictures in threads

Everything else about the website.

Moderators: cataclysm80, Apocalypse2K, berkumps, dragsamou, mystical_tutor, pp, hammr7, l0qii

Post Reply
olesch
Member
Posts: 11
Joined: Sun Oct 16, 2011 1:10 pm
Location: Malmoe, Sweden

adding https pictures in threads

Post by olesch » Mon Mar 26, 2012 8:30 pm

Hello all

I tried to post a thread with some pictures in it but the img link does not accept pictures with https URLs.

I am using picasa web and they use https to all their picture URLs. Would it be possible to fix this? If I remember mtgthesource had this problem as well but they did fix it.

Thanks

Keevy Bogsbury
Librarities Member
Posts: 107
Joined: Mon Apr 25, 2011 12:58 pm
Location: South Carolina

Post by Keevy Bogsbury » Tue Mar 27, 2012 2:11 am

Hi olesch, I use Picasa as well and have been able to post https pictures here without problems so long as they were .jpg files. I did notice that when I tried to post a .png picture from Picasa it wouldn't show up. Try converting the file type to .jpg and see if it works.

olesch
Member
Posts: 11
Joined: Sun Oct 16, 2011 1:10 pm
Location: Malmoe, Sweden

Post by olesch » Tue Mar 27, 2012 7:37 am

Keevy Bogsbury wrote:Hi olesch, I use Picasa as well and have been able to post https pictures here without problems so long as they were .jpg files. I did notice that when I tried to post a .png picture from Picasa it wouldn't show up. Try converting the file type to .jpg and see if it works.
It worked!

I tried the same with my avatar but I get the error:

"The URL of the remote avatar is not valid"

Could be that the avatar URL needs to be a http one?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest